دوربین مداربسته شرکت

نصب دوربین مدار بسته در واحدهای اداری امروزه به عنوان یک ضرورت برای سازمان ها و شرکت ها به شمار می آید. انواع دوربین مدار بسته را می توان با توجه به موقعیت ساختمان ها در واحدهای اداری نصب کرد. با توجه به تنوع این نوع دوربین های نظارتی و امنیتی، انتخاب مدل دوربین به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه مطلب به آن ها خواهیم پرداخت. از دوربین مدار بسته آنالوگ و دیجیتال برای نصب در ساختمان های اداری و شرکت ها استفاده می شود. وجود سیستم های امنیتی در واحدهای اداری، احتمال سرقت، جرم و یا تخلف را در این مکان ها تا حد صفر، کاهش می دهد.

راهنمای نصب دوربین مداربسته در واحدهای اداری

دوربین مدار بسته، نوعی دستگاه الکترونیکی است که به مالکان ساختمان ها این امکان را می دهد تا بتوانند به صورت 24 ساعته بر محوطه داخل و خارج ساختمان نظارت کنند. دوربین مدار بسته در واحدهای اداری نیز یکی از کاربردهای انواع این تجهیزات می باشد. بسیاری از مدل های دوربین مدار بسته که در شرکت های معتبر نصب شده اند به سیستم های هشدار پلیس متصل هستند. چنانچه سرقتی انجام شود این دوربین ها به طور خودکار، پیغام هشدار را به اداره پلیس ارسال کرده و نیروهای انتظامی سریعاً در محل شرکت حاضر می شوند.

دوربین مدار بسته در واحدهای اداری شاید در نگاه اول برای کارکنان، هراس انگیز باشد اما در حقیقت این دوربین ها برای تأمین آرامش و امنیت اداره و کارمندان در نظر گرفته می شوند، بنابراین جای هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت. کلیه مراحل دوربین مدار بسته در سازمان ها، شرکت ها و اداره ها باید توسط افراد متخصص و فنی انجام شود. در قسمت بعدی با انواع دوربین مدار بسته که برای اداره ها مناسب هستند آشنا خواهیم شد.

همچنین بخوانید:

مراحل دوربین مدار بسته در واحدهای اداری

پیش از آنکه در مورد مراحل دوربین مدار بسته در واحدهای اداری اطلاعاتی کسب کنید، ابتدا لازم است به درستی تشخیص دهید که کدام مدل دوربین مدار بسته برای نصب در کدام قسمت از شرکت مناسب است. انواع دوربین های مداربسته یا CCTV، دارای قابلیت های متفاوتی هستند. به طور مثال، دوربین مدار بسته باکس برای نصب در محوطه بیرون مناسب است و از دوربین های دام و اسپید دام برای نصب روی سقف با زاویه دید گسترده استفاده می شود. دوربین مدار بسته دید در شب نیز برای تصویربرداری در شب یا محوطه های تاریک کاربرد دارد. این نوع دوربین به ویژه برای ثبت تصاویر شرکت یا سازمان در هنگام شب که کارمندان در محل کار حضور ندارند بسیار ایده آل است.

دوربین مداربسته در واحدهای اداری

برای دوربین مدار بسته در واحدهای اداری پیشنهاد می کنیم دوربین یا دوربین هایی را انتخاب کنید که نیازهای شما را به بهترین صورت ممکن، برطرف نمایند. هر یک از دوربین های موجود در بازار دارای مزایا و معایبی هستند و قطعاً خرید تمام دوربین ها برای یک سازمان از نظر قیمت و هزینه ها، کار عاقلانه ای نیست. اگر قصد دارید در مورد انتخاب دوربین های مدار بسته برای نصب در شرکت، بیشتر فکر کنید می توانید فهرست زیر را در برنامه کاری خود قرار دهید:

  • دوربین مدار بسته بیسیم (تحت شبکه)
  • دوربین مدار بسته آنالوگ
  • دوربین های مدار بسته دید در شب
  • دوربین های مدار بسته برای نصب در محوطه داخل و خارج ساختمان
  • دوربین مدار بسته IP
  • دوربین مدار بسته دام
  • دوربین مدار بسته بولت
  • دوربین های HD
  • دوربین مدار بسته C-mount

پس از بررسی هزینه خرید دوربین مدار بسته و انتخاب یک مدل، باید لوازم و قطعات مورد نیاز نصب را تهیه کنید. دوربین مدار بسته در واحدهای اداری نیاز به تخصص و مهارت دارد که در این مورد می توانید به تجربه شرکت پارت ویژن، اعتماد کنید.

تجهیزات مورد نیاز برای دوربین مدار بسته در واحدهای اداری

تجهیزات مورد نیاز برای دوربین مدار بسته در واحدهای اداری

هنگامی که تصمیم خود را مبنی بر خرید دوربین مدار بسته گرفتید، اکنون زمان آن است که برای دوربین مدار بسته اقدام کنید. در حال حاضر اکثر شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، هنگام فروش دوربین های نظارتی به مشتریان، برخی از قطعات جانبی و لوازم مورد نیاز نصب دوربین را نیز به آن ها ارائه می دهند؛ برای دوربین مدار بسته در واحدهای اداری و سازمان ها به لوازم جانبی مانند انواع کابل، سیم، داکت، پیچ، منبع تغذیه و دستگاه ضبط تصاویر (DVR – NVR) نیاز می باشد.

مهم ترین کابل هایی که برای  دوربین مداربسته در واحدهای اداری نیاز است، کابل شبکه، کابل تصویر، کابل کواکسیال و کابل RG59 می باشد. به عنوان اولین مرحله در دوربین های نظارتی در شرکت ها باید اطمینان حاصل کنید که دوربین یا دوربین هایی که خریده اید به همراه سایر تجهیزات لازم، دقیقاً تمام آن چیزی است که شما به آن نیاز دارید.

تجهیزات مورد نیاز برای دوربین مدار بسته در واحدهای اداری

در مرحله دوم باید موقعیت های قرار گرفتن دوربین مدار بسته در اداره را مشخص کنید. دقت داشته باشید که هر دوربین را نمی توانید در هر جایی که خواستید نصب کنید. زاویه دید دوربین ها با یکدیگر متفاوت است و روش نصب روی دیوار و سقف نیز در مدل های مختلف این تجهیزات با یکدیگر فرق دارد. پس به محوطه قابل دسترسی دوربین، توجه کافی داشته باشید. دوربین مدار بسته باید دسترسی کامل به تمام اداره را برای شما میسر سازد.

مرحله سوم سیستم های مداربسته در واحدهای اداری، کنترل پوشش دهی کامل محوطه توسط دوربین ها است. این کار مستلزم نصب تمام کابل ها و راه اندازی دوربین و انتقال تصویر از دوربین به مانیتور است. سعی کنید آن دستگاه هایی که در خارج از اداره نصب می کنید دارای محافظ باشند که در برابر بارندگی و باد، دچار آسیب نشوند. البته شرکت پارت ویژن به خوبی به تمام این مسائل واقف است.

سیستم های مداربسته

برای دوربین مدار بسته در واحدهای اداری حتماً به منبع تغذیه برق دوربین دقت کنید. برای منبع تغذیه AC باید از آداپتور استفاده کنید. کابل های خروجی و ورودی به دستگاه DVR یا NVR را به دقت در جای خود قرار دهید تا اختلالی در ارسال و ضبط تصاویر رخ ندهد. برای نظارت بر سیستم های دوربین، مانیتور تصاویر دریافتی یا حتی کنترل کردن اتصالات و کابل ها حتماً از افراد باتجربه استفاده کنید.

جدیدترین مقالاتمقالات

5/5 - (1 امتیاز)